Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Тимошенко

Прес-реліз,   Понеділок, 8 липня 2019, 15:56

Бюджетний процес зірвано, треба діяти негайно! – Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко

Лідерка Батьківщини вважає, що потрібно негайно виводити бюджетний процес із колапсу.

На цьому наголосила Юлія Тимошенко під час Погоджувальної ради голів парламентських фракцій і груп, передає прес-служба політичної партії.

"Внаслідок бездарного управління країною та хаосу ми маємо 7 млрд грн дефіциту державного бюджету. Це означає, що втрачена керованість бюджетними процесами, у нас продовжують накопичуватися внутрішні короткострокові запозичення, як сніжна куля, зокрема і в НБУ", – зазначила лідерка "Батьківщини".

Політик звернула увагу на те, що "ми вперше досягли критичної цифри у забезпеченні економіки кредитами". Адже, за її словами, для нормальної країни кредитами може бути видано не менше 80% ВВП, а зараз Україну довели до того, що на кредити – лише 24% ВВП.

Окрім того, як звернула увагу голова партії, зростає заборгованість шахтарям, у державі відсутня будь-яка політика щодо тарифів.

"Економіку знищують щодня. І це ще стара влада Порошенка – і уряд, і Національний банк. Треба включатися і діяти негайно", – запевнила вона.

Вона вкотре наголосила, що треба дати можливість президенту призначати відповідальних людей на відповідні посади та нарешті взяти ситуацію під контроль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.