Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Перехрестя Стрийська - Наукова

Вівторок, 9 липня 2019, 15:17

Львів'яни хочуть створити школу мистецтв у спальному районі міста

Перехрестя Стрийська - Наукова

Львів'яни зареєстрували петицію з проханням створити школу мистецтв для дітей в районі від перехрестя вулиць Стрийська-Наукова.

8 липня, на порталі е-петицій Марія Чура зареєструвала петицію з вимогою створити школу мистецтв для дітей та молоді в районі від перехрестя вулиць Наукова – Стрийська до Стрийського автовокзалу.

За словами автора петиції в цьому районі є велика потреба у створенні такої школи для розвитку мистецьких здібностей та творчого потенціалу дітей та молоді.

"У великому житловому районі відсутня можливість дітям за місцем проживання опановувати гру на музичних інструментах, займатись в театральних, хореографічних, художніх, вокальних студіях.  В школі пропонуємо створити відділ, в якому б розвивались інженерні нахили дітей, просторова уява, навики в роботомоделюванні, в комп'ютерній інженерії" – йдеться у тексті петиції.

Школу мистецтв автор пропонує створити у пустуючих, незадіяних в експлуатації приміщень району від перехрестя вулиць Наукова-Стрийська і до Стрийського автовокзалу.

Наразі петиція набрала 16 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.