Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

супсидії

konkurent.in.ua

Вівторок, 9 липня 2019, 17:10

Львівщина отримала 3,9 млн грн субвенції на надання житлових субсидій

супсидії

Сьогодні усі кошти перерахували до районних та міських бюджетів для подальших виплат одержувачам відповідних пільг. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Львівщина отримала з державного бюджету 3,9 млн грн субвенції на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого палива та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу, що дало можливість повністю погасити наявну заборгованість.

Вказані кошти 9 липня в повному обсязі перераховані до районних та міських бюджетів для подальшого перерахування одержувачам відповідних виплат. Таким чином, найближчим часом окремі категорії громадян, які мають право на отримання пільг або житлової субсидії на тверде паливо і скраплений газ, зможуть отримати одноразову виплату.

З початку року, у Львівській області, субсидії готівкою на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива призначені для 8534 домогосподарств, а середній розмір субсидії на одне домогосподарство становив 3613,9 гривень.

Усього станом на сьгодні отримано цієї субвенції на загальну суму 40,5 млн грн або 91,2 % до планових призначень січня-липня поточного року.

Нагдаємо, у травні на Львівщині субсидії на оплату житлово-комунальних послуг отримали 68 тисяч домогосподарств.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.