Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Вівторок, 9 липня 2019, 18:20

Штучний інтелект організував призначення Мальського сисадміном Галичини

Маркіян Мальський

Голова Львівської ОДА Маркіян Мальський розповів дигітальну історію свого призначення на посаду.  

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 9 липня, під засідання Громадської ради при Львівській ОДА новий очільник області Маркіян Мальський повідомив про те, що його кандидатуру на посаду голову Львівської ОДА подала одна IT-компанія.

"Був список із близько 40 прізвищ і мене туди внесла компанія, що є лідером у сфері ІТ, оскільки вони знали мене через громадську роботу. Ця компанія делегувала не лише мене, а й ще п'ятьох людей. На посаду мене ніхто не лобіював, я не пов'язаний із олігархатом і за мною ніхто не стоїть" – зазначив він.

Самого списку, до речі, як стверджує Мальський, він не бачив.

Також новий керманич Львівської ОДА Маркіян Мальський заявив, що на початках своєї діяльності він планує розібратися з нагальними проблемами в області.

"Я готовий вислухати кожного, але треба розуміти, що станом на сьогодні є ряд термінових питань в області: шахтарі, цинковий завод, зарплати лікарям тощо. Над цими пріоритетними напрямами ми й працюватимемо". 

Нагадаємо, Володимир Зеленський офіційно представив нового голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.