Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Левко Прокіпчук

Середа, 10 липня 2019, 10:32

Керівник ДФС звільнив головних митників у західному регіоні

Левко Прокіпчук

Олександр Власов звільнив керівників Львівської, Волинської, Чернівецької та Закарпатської митниць звільнили через контрабанду на кордоні.

Про це в.о. голови Державної фіскальної служби Олександр Власов повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він повідомив, що звільнив голову Львівської митниці Левка Прокіпчука та ще керівників трьох митниць – Волинської області – Євгена Шелігацького, Закарпатської – Станіслава Балуєва та Чернівецької – Миколу Салагора.

"Я прийняв рішення про увільнення від виконання обов’язків керівників чотирьох митниць західного регіону – Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької. Цю роботу будуть виконувати фахові спеціалісти з числа керівного складу митних департаментів ДФС" – заявив Олександр Власов.

Таке рішення він прийняв у звязку з тим, що Президент підписав Указ щодо протидії контрабанді та корупції під час митного оформлення товарів. 

"Також будемо підключати технічні засоби митного контролю: сканери, ваги, системи фото-, -відеофіксації. Перший стаціонарний скануючий пристрій запускаємо до кінця липня на пункті пропуску "Порубне" Чернівецької митниці ДФС, що на кордоні з Румунією. Контрабанді буде складно пройти непоміченою" – додав Олександр Власов.

Він також зазначив, що планує зустріч з Максимом Нефьодовим, щоб обговорити практичну реалізацію Указу, напрямки та механізми, які ще можна задіяти для протидії контрабанді та порушення митних правил.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.