Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

передвиборча агітація

Середа, 10 липня 2019, 11:06

На Львівщині зафіксували 8 порушень виборчого законодавства

передвиборча агітація

Поліції надійшли повідомлення про пошкодження агітаційних матеріалів та порушення під час розміщення агітаційної продукції на Львівщині.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Повідомлення надійшли від громадян та працівників територіальних підрозділів поліції до правоохоронців у Самбірському, Бродівському та Жидачівському районах Львівщини, а також у Сихівському та Личаківському районах Львова.

У них йшлось про пошкодження агітаційних матеріалів та порушення під час розміщення агітаційної продукції.

Усі повідомлення правоохоронці внесли до Журналу єдиного обліку. За однією із заяв склали матеріали про адміністративне правопорушення. Наразі поліція проводить перевірки.

Правоохоронці нагадують, що за порушення виборчого законодавства передбачають як адміністративну, так і кримінальну відповідальність та закликають усіх, кому стало відомо про такі порушення, звертатись із заявами у територіальні підрозділи поліції Львівщини або повідомляти про це на оперативну лінію 102.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.