Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

argentina.com.ua

Вівторок, 6 листопада 2012, 15:56

Вечори аргентинського танго відбудуться у Львові через вихідні

Із 16 по 18 листопада вечори аргентинського танго проходитимуть у Львові у межах акції «Ніч у Львові».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 «Школа «Barrio de Palermo» на «Ніч у Львові» готує «Вечори-концерти аргентинського танго». Викладачі та учні школи аргентинського танго створять для львів’ян та гостей міста атмосферу пристрасті та кохання. Відвідувачів познайомлять з історією аргентинського танго у розповідях та танцях», – зазначено у повідомленні.

Під час вечорів танго також показуватимуть унікальнівідео виступів перших аргентинських танго-оркестрів, зокрема, згадають і про українське танго. Співатиме відомий український виконавець Орест Цимбала.

Вечори відбуватимуться у приміщенні готелю «Дністер», у барі «Панорама», що розташований на 9-му поверсі. Після екскурсу в історію аргентинського танго на учасників вечірки чекатиме сюрприз — усі охочі зможуть навчитись основних рухів цього емоційного танцю на майстер-класі. Відвідувачі зможуть потанцювати та приємно провести час за кавою. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.