Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

bihun.in.ua

Вівторок, 6 листопада 2012, 16:28

Батенко остаточно програв суд проти ОВК №123

Львівський апеляційний адміністративний суд Львова відмовив кандидату у нардепи у 123 в.о. (Перемишляни), самовисуванцеві Тарасові Батенку у задоволенні апеляційної скарги на рішення суду першої інстанції, який не задовольнив звинувачення Батенком ОВК №123 у махінаціях під час виборів на користь його конкурентки, кандидатки від ВО «Батьківщина» Лідії Котеляк. 

Про це Лідія Котеляк повідомила в коментарі Варіантам.

«Ми сподівались на таке рішення суду – апеляційну скаргу Батенка не задовільнили», – розповіла Котеляк, додавши, що сам Батенко на оголошення рішення суду не з'явився.

Нагадаємо, Батенко, який програв Котеляк вибори у в. о. №123, позивався до суду, звинувачуючи окружну виборчу комісію у махінаціях на виборах на користь його конкурентки.

Кандидат в нардепи стверджував, що у в.о. №123 була наявна завищена явка, а його спостерігачам не дали можливості ознайомитись зі списками виборців.

Сторона обвинувачення натомість відповідала, що доводи позивача не були зафіксовані належним чином та не подані в дводенний термін після закінчення виборів, як це мало б відбуватись згідно із законом.

Суд позов Батенка задовільнити відмовився.

Додамо, що Тарас Батенко судиться з Варіантами, стверджуючи, що оприлюднена на сайті стаття про нього містить неправдиву інформацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.