Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа в потягу

ФБ Зінкевича

Четвер, 11 липня 2019, 10:05

На Львівщині на ходу загорівся пасажирський поїзд Ворохта- Кременчук

пожежа в потягу

До приїзду рятувальників пасажири намагалися самотужки погасити вогонь і відрами носили воду із ставка.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради, працівник поліції та голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич на сторінці ГО "Варта 1" у Facebbok.

9 липня o 19:45 годині на відрізку Ходорів – Львів, у селі Підмонастир, під час руху загорівся локомотив поїзду Ворохта- Кременчуг. 

"Потяг Ворохта-Кременчуг 144Л на перегоні Івано-Франківськ — Львів загорівся локомотив, в 19:45 мав прибути до Львова, кажуть на відрізку Ходорів - Львів в с. Підмонастир, але детальної інформації наращі ми не маємо" – йдеться у повідомленні.

Пасажир потягу Олександр Кирилинко опублікував у соцмережі відео з пожежі та повідомив, що пожежу вдалося швидко ліквідувати.

"Вогнегасники не допомогли, тому ми дотягнулися до найближчого ставка, щоби можна було набирати воду і гасити пожежу відрами. Чоловіки повиходили з вагонів, позбігалися місцеві з відрами, всі стали у декілька рядів і спільними зусиллями намагалися загасити пожежу" – написав Олександр Кирилинко. 

За його словами іноді з вікон палало полум'я.

"Хвилин через 5-10 приїхала пожежна і швидка з Біберки, потім пожежний КамАЗ зі Львова і надзвичайну подію досить швидко було ліквідовано" – додав Олександр Кириленко.

Через 30 хвилин приїхав інший локомотив.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.