Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Четвер, 11 липня 2019, 16:50

Тарифи, пенсії, вугільна галузь та фермерство – це невідкладний план дій Тимошенко – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк вважає, що нагальні питання, які турбують людей у першу чергу, цілком реально втілити у життя за перші 100 днів роботи нової влади.

План дій "Треба діяти", який напередодні презентувала Юлія Тимошенко передбачає відповіді на вкрай нагальні питання, які турбують людей у першу чергу, зокрема мова іде про врегулювання тарифного питання та проблему пенсійного забезпечення людей, і що цілком реально втілити у життя за перші 100 днів роботи нової влади.

Про це сказав кандидат у депутати ВРУ зі списку ВО "Батьківщини" Михайло Цимбалюк, коментуючи програму презентації плану дій "Треба діяти".

"У майбутньої нової влади - після обрання парламенту і формування нового уряду – має бути чіткий план дій і ті конкретні особистості, які будуть реалізовувати цей план у життя. І сьогодні ми почули такий реальний план дій" – сказав він.

Голова Львівської обласної організації "Батьківщини" акцентував увагу на тому, що Юлія Тимошенко дала чіткі параметри на виконання такої програми – а це сто днів, за які "можна зробити ті перші кроки, на які очікує все суспільство".

"План дій "Треба діяти" передбачає відповідь на всі питання, які турбують людей. А людей турбує зниження тарифів і підняття мінімальної пенсії до прожиткового рівня. І команда Зеленського досі не зробила належних кроків" – сказав він.

Михайло Цимбалюк водночас обурився тим фактом, що нинішні політики не говорять про економіку, в той час як Тимошенко "дала чіткі посили і показала чіткий план, завдяки кому можна вийти із стагнації і стати успішною державою".

"По суті, це – презентація майбутнього прем'єр-міністра. І жоден політик не продемонстрував такої програми дій. Тепер важливо донести цю дуку до громадськості, щоб люди почули, що команда «Батьківщини» має досвід і йде у ВРУ, щоб поєднати його із молодістю. Майбутня влада повинна складатись саме із таких людей" – сказав він.

Михайло Цимбалюк окрему увагу звернув на відродження Західного регіону, зокрема, у першу чергу мова іде про відродження вугільної галузі, підвищення престижності шахтарської праці і виплат заборгованості по зарплатам.

"Це буде та перша ініціатива, з якої ми прийдемо у парламент. Також на порядку денному - врегулювання проблеми лісового господарства, відродження фермерства, а також відродження туристичної галузі" – завершив він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.