Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

serjart.name

Вівторок, 6 листопада 2012, 19:07

Нарікання Андрія Садового на депутатський корпус є безпідставними – Кужелюк

Звинуваченння міського голови Львова Андрія Садового в бік депутатського корпусу про брак коштів на зарплату чиновникам та на скрепки, ксерокси, транспорт не мають під собою підґрунтя.

Про це заявив сьогодні на прес-конференції депутат міської ради Юрій Кужелюк.

Юрій Кужелюк подав дані з фінансового звіту виконання бюджету Львова за три квартали, тобто за 9 місяців 2012 року. За цей період депутати міської ради передбачили 67,4 млн. грн. бюджетних асигнувань на державне управління, але профінансовано лише 60,4 млн. грн., і відповідно державне управління залишається недофінансованим майже на 7 млн. грн.

«Якщо б бюджетні призначення були профінансовані на 100%, і коштів би дійсно не вистачало, то можна було б висувати претензії депутатам. Депутати ж передбачили кошти в бюджеті, але вони повністю не виділяються з невідомих причин», - наголосив Юрій Кужелюк.

Міський голова Львова вже неодноразово звинувачував депутатів в тому, що через їхні недоопрацювання зарплати у службовців міської ради є мізерними і коштів не вистарчає навіть на канцелярські витрати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.