Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Meest

Понеділок, 15 липня 2019, 12:17

У червні мережа відділень Meest збільшилась на понад 2000 міні-відділень та 550 поштоматів

Meest

У червені міжнародна група компаній Meest в Україні відкрила 163 міні-відділення та встановив 27 поштоматів.  

Станом на 1 липня мережа Meest нараховує 2736 пунктів прийому та відправлення посилок, в тому числі 131 відділення, 2049 міні-відділень та 556 поштоматів.

Про це повідомила прес-служба компанії. 

Найбільш динамічно зростаючу групу партнерів  в секторі міні-відділень склали немережеві торговельні і сервісні точки. На їхній основі в червні було відкрито 141 відділення. Ще 22 міні-відділення було відкрито в мережі KF.ua. Міні-відділення минулого місяця запрацювали у містах Дніпро, Івано-Франківськ, Луцьк, Кривий Ріг, Запоріжжя та Тернопіль.

Поштомати у червні були встановлені в Харкові у мережі РОСТ, у Києві – у мережі бізнес-центрів Форум, у "Парк Плаза" та "Кінетік", також у БЦ "Сокол", "Fim Center", у Львові – в  ТРЦ "King Cross".

У липні заплановано завершити відкриття міні-відділень у локаціях мережі KF.ua у Львові, Чернівцях, Ужгороду та Хмельницькому. До вересня міні-відділення Meest буде відкрито на всіх АЗС мережі ОККО. Команда проєкту активно працює над реалізацією плану входження в обласні центри Півдня України.

Розпочато також встановлення та запуск поштоматів в мережі "ЕКОмаркет" у Сумах, у мережах супермаркетів "Фуршет", "Делві" та "Копійка". Продовжуються роботи по запуску поштоматів у мережі супермаркетів "АТБ".

Нагадаємо, у квітні 2019 року Meest та компанія ОККО домовились про відкриття 150 поштових міні-відділень Meest Express на автозаправних станціях мережі ОККО.

У грудні 2018 року Meest Express повідомив про придбання 1000 поштоматів, які планувалось встановити у зручних та доступних для користувачів місцях навесні 2019 року. Тоді ж Meest Express придбав у ТОВ "Віеней-Автолізинг" 1900 поштоматів, розташованих у відділеннях Приватбанку та А-Банку в Україні. Ці кроки дозволили Meest Express стати власником найбільшої мережі поштоматів в Україні, яка нараховує майже 3000 одиниць.

Міжнародна група компаній Meest створена в 1989 році та веде свою діяльність в 20 країнах світу. В Україні Meest представлена компаніями: СП "Росан" – приватний міжнародний поштовий оператор, Meest Express – поштово-логістичний оператор України, myMeest – доставка покупок в іноземних інтернет магазинах, Meest Cargo – міжнародний перевізник габаритних вантажів, Meest Tour – провідний туристичний оператор, Meest Money Transfer – міжнародні грошові перекази та інші.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.