Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 16 липня 2019, 12:10

На Львівщині працівницю залізниці викрили у розкраданні майна підприємства

Працівниця одного із структурних підрозділів ПАТ "Українська залізниця", користуючись своїм службовим становищем, займалась розкраданням майна цього підприємства.

Про це повідомляє головне управління Національної поліції у Львівській області.

Зловмисниця налагодила схему вивезення з території товариства агрегатів та механізмів, які опісля реалізовувала як брухт. 

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області та слідчого управління поліції Львівщини викрили матеріально відповідальну особу одного із структурних підрозділів ПАТ "Українська залізниця" під час скоєння злочину.

Жінку затримали, коли вона вивозила вантажним автомобілем чергову партію виробів, які передали їй на матеріальне зберігання. Загальна вага викраденого – понад 500 кілограмів. Транспортний засіб та агрегати вилучили.

Суд визнав жінку винною у привласненні, розтраті майна, заволодінні ним шляхом зловживанням службовим становищем.

Їй призначили покарання у вигляді  позбавлення волі терміном  4 роки (встановивши іспитовий строк тривалістю 2 роки), з позбавленням права обіймати посади, пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків в держаних та комунальних підприємствах, установах і організаціях терміном 2  роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.