Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Яворівська КЕЧ

Wikimapia

Вівторок, 16 липня 2019, 13:14

Керівника одного із відділів Яворівської КЕЧ звинуватили у розкраданні більше мільйона гривень

Яворівська КЕЧ

Олега Щудлюка підозрюють у зловживанні владою та присвоєнні 1,18 млн грн через махінації із майном КЕЧ.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура на своїй сторінці у Facebook.

Працівники САП повідомили про підозру керівнику Будинкоуправління №1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини у зловживання владою, службовим становищем та службовим підробленням.

Слідчі встановили, що службовець упродовж квітня-жовтня 2014 року підробляв  акти здачі-приймання послуг з оренди газових котелень, які надавало приватне підприємство. Через це підприємству безпідставно перерахували грошові кошти на загальну суму 1,18 млн грн.

Досудове розслідування у цій справі триває з вересня 2018 року, а за вказаний злочин чоловікові загрожує до 8 років ув’язнення.

У САП не називають прізвище цього чиновника, однак за інформацією з сайту YouControl, начальником Будинкоуправління №1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини є Олег Щудлюк.

Додамо, що Яворівська квартирно-експлуатаційна частина району є державною організацією у структурі Збройних сил України.

За інформацією з сайту YouControl, начальником Будинкоуправління №1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини є Олег Щудлюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.