Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Патрульна поліція Львова

Четвер, 18 липня 2019, 10:21

П'яний скутерист лякав туристів на Площі Ринок

Патрульна поліція Львова

Чоловіка затримали патрульні, бо кількість алкоголю в крові водія 7 разів перевищувала допустиму норму.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Вчора, близько 21:00 години вечора, командир велопатруля, Назар Прінь, у свій вихідний день йшов Площею Ринок та побачив групу осіб, які голосно сперечалися та вживали ненормативну лексику, чим і привернули на себе увагу.

Патрульний помітив, що один з чоловіків, який був з явними ознаками алкогольного сп'яніння, сів за кермо мопеда та почав їздити по площі. Мопед ймовірно мав технічні несправності, оскільки щоб розпочати рух, двоє осіб штовхали його.

"Патрульний зателефонував на 102, викликав колег та вирішив підійти до водія щоб застерегти від їзди. Проте водій почав їхати геть. Патрульний вирішив не гаяти час та побіг за ним, щоб той не наробив біди. Менш ніж за хвилину Назар наздогнав чоловіка та зупинив його" – йдеться у повідомленні.

Екіпаж патрульних, який прибув на місце, запропонував водію пройти перевірку на приладі Drager. Чоловік погодився. Результат - 1.48 проміле, що більш ніж у 7 разів вище допустимої норми. На водія склали протокол закерування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.