Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Костел св. Марії Магдалини у Львові

ua.igotoworld.com

Четвер, 18 липня 2019, 11:00

Через молитовну ходу у Львові перекриють вулиці біля костелу св. Марії Магдалини

Костел св. Марії Магдалини у Львові

22 червня у Львові ситуативно перекриватимуть рух транспорту через проведення процесійної ходи римо-католиків.

Про це повідомив релігійний інтернет-ресурс Духовна велич Львова.

У понеділок, 22 липня, о 12:30 год відбудеться молитовна ходам з нагоди храмового празнику парафії св. Марії Магдалини РКЦ. Під час ходи рух транспорту перекриватимуть.

Маршрути ходи: костел св. Марії Магдалини – вул. С. Бандери, 8 – вул. Професорська (навчальний корпус №27) – вул. М. Устияновича, 6 – вул. Бібліотечна – вул. П. Дорошенка від рогу вул. Бібліотечної до костелу св. Марії Магдалини.

Нагадаємо, 11 липня сесія Львівської міської ради розглянула петицію "Заборонити проведення молитовних/релігійних ход, які потребують перекриття вулиця чи обмеження в русі громадського та приватного транспорту в межах території міста Львова", автор якої – Сергій Літневський.

Львівські депутати відхилили петицію, оскільки вона обмежує конституційні права містян, і запропонували скерувати до комісії з питань релігії протокольне доручення напрацювати дорожню карту, щоб врегулювати це питання. "За" проголосували 43 депутати із 52.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.