Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

П'ятниця, 19 липня 2019, 17:57

Вакарчукові зайшов люксичний кавачай дружини Садового

Святослав Вакарчук

Партія Голос витратила 71 млн грн на передвиборчу кампанію, найбільше з цих коштів пішло на рекламу на радіо та ТБ.

Про це повідомила партія Голос на своїй сторінці у Фейсбуці.

Згідно із звітом партії Голос, який вона подала в Центральну виборчу комісію та Нацагентство з запобігання корупції, з 21 червня до 10 липня цього року партія витратила на передвиборчу кампанію 71,5 млн грн із 78 млн грн, які були поточному рахунку виборчого фонду партії.

Зокрема, на рекламу на телебаченні та радіо партія витратила 54,1 млн грн. Переважно Голос замовляв й оплачував рекламу в ЗМІ, як зареєстровані у Києві. На Львівщині партія Вакарчука співпрацювала лише з ПАТ ТРК "Люкс" (медіахолдинг міського голови Львова Андрія Садового, офіційно належить його дружині Катерині Кіт-Садовій). Ефірний час на радіо тут обійшовся Голосу в 22 060,80 грн.

На виготовлення друкованих матеріалів передвиборчої агітації, відео та аудіозаписів Голос Вакарчука потратив в 3,8 млн грн, на просування в діджитал – 1,5 млн грн, а на рекламу на зовнішніх носіях витратив 9,4 млн грн.

Оплата послуг передвиборчої агітації, транспортні послуги, оренда приміщень, виготовлення друкованих матеріалів становили 2,6 млн грн, а інші витрати – 0,5 млн грн.

Нагадаємо, у травні Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії Голос і також про те, що в список партії не потрапить жоден народний депутат останнього скликання, а також він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2 000 учасників, а 50 волонтерів він включив до партійного списку Голосу на парламентські вибори.

Також лідер Голосу заявив, що його партія не фінансується за кошт олігархів й оприлюднив головних донорів Голосу.

Крім цього, аналітики з'ясували, до яких бізнес-інтересів причетні кандидати від Голосу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.