Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП на Львівщині

lv.npu.gov.ua/

Неділя, 21 липня 2019, 15:56

На Сколівщині 19-річний водій мікроавтобуса збив жінку з двома дітьми

ДТП на Львівщині

ДТП трапилася на автодорозі Київ – Чоп – внаслідок наїзду жінка загинула, а двоє її дочок отримали травми.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 21 липня, близько 6:50 години ранку на автодорозі Київ – Чоп у селі Козьова, Сколівського району водій автомобіля "Рено Трафік", 19-річний мешканець Сколівського району, виїхав за межі проїзної частини дороги на зупинку та скоїв наїзд на жінку та двох дітей. Після цього автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся.

42-річну мешканку Сколівського району та двох її доньок віком 12 та 14 років із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню. Не зважаючи на зусилля медиків, жінка померла, діагнози дітей уточнюються.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Порушнику загрожує покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про затримання водія транспортного засобу в порядку ст.208 КПК України.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.