Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

виборча дільниця

Неділя, 21 липня 2019, 16:25

У чотирьох Львівських виправних колоніях завершилося голосування

виборча дільниця

У кожній з устаном створили спеціальні виборчі дільниці.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив речник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Мирослав Демків.

За його словами у Львівський області працює 4 виправні колонії, у яких вже звершилося голосування.

"На даний момент у діючих 4 колоніях, зокрема у Личаківській виправній колонії №30, Миколаївській випарвній колонії №50, Дрогобицькій виправній колонії №40 та Львівському слідчому ізоляторі голосування завершилося" – розповів Мирослав Демків.

Він зазначив, що діяльність Західного міжрегіонального управління поширюється на території 6 областей, на яких працює 18 виправних колоній.

"На кожній з устаном створені спеціальні виборчі дільниці. В них всіх до списку виборців включили 6 278 осіб. Ми забезпечені бюлетенями відповідно до потреби. На даний момент практично завершили голосування всі установи, крім однієї у Рівненській області" – розповів Мирослав Демків.

Також він повідомив, що станом на зараз з 6 000 тисяч в'язнів лише 5 не проголосували.

"Є такі особи, які підтримують злочинні традиції, тобто для них будь-яких контакт з владоє є якись приниженням, є прихильиники, певних сект, які кажуть, що не можуть приймати участь у роботі держави по релігійних мотивах" – додав  Мирослав Демків.

Нагадаємо, станом на зараз у Львові запрацювали всі виборчі дільниці. Цього дня до роботи залучили близько 5 000 правоохоронців Львівщини, які охороняють порядок під час голосування. Станом на 12:00 год основними порушеннями на виборах у області були незаконна агітація та спроби проголосувати без паспорта.  

Загалом на території Львівщини є 12 окружних виборчих комісій та 2 135 виборчих дільниць. 

Додамо, ще 21 травня президент Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.