Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

виборча дільниця

Неділя, 21 липня 2019, 17:34

У 117 виборчому округу Львова виборцю видали два бюлетені замість одного

виборча дільниця

Члени комісії видали два бюлетені особі, яка змінила місце голосування – виборець встиг проголосувати.

Про це повідомляє ГО "Опора" у своїй сторінці у Facebook.

На дільниці № 461863 у 117 виборчому округу місті Львові члени дільничної виборчої комісії видали два бюлетені особі, яка змінила місце голосування. Виборець встиг проголосувати. 

Зазначимо, згідно з ч. 3 ст. 85 Закону України "Про вибори народних депутатів" виборцю, який змінив місце голосування за межі свого округу видається виборчий бюлетень тільки у загальнодержавному окрузі.

Нагалаємо, на Львівщині поліція отримала 42 повідомлення про порушення під час виборів. На Сихові 94-річна жінка намагалася з'їсти свої бюлетені.

У Дрогобичі пенсіонер порвав виборчі бюлетені. А на дільницях на Жовківщині та у Самборі бюлетні виборцям видавав лише один член ДВК. 

Також на Львівщині 12 виборців намагалися проголосувати без паспорта.

Додамо, на шести виборчих дільницях Львівщини зафіксували недостатню кількість скриньок для голосування. 

Станом на зараз у Львові запрацювали всі виборчі дільниці. Цього дня до роботи залучили близько 5 000 правоохоронців Львівщини, які охороняють порядок під час голосування. Станом на 12:00 год основними порушеннями на виборах у області були незаконна агітація та спроби проголосувати без паспорта.  

Загалом на території Львівщини є 12 окружних виборчих комісій та 2 135 виборчих дільниць. 

Зазначимо, ще 21 травня президент Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.