Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Понеділок, 22 липня 2019, 12:15

Вакарчук лідирує на Львівщині з хітом "Сосни"

Святослав Вакарчук

ЦВК опрацювала 54,68% голосів виборців, які брали участь у парламентських виборах 21 липня.

Про це повідомляє Центральна виборча комісія України.

За даними Центральної виборчої комісії, станом на 11:50 год опрацювали 54,68% виборчих бюлетенів. У Львівській області лідирує партія "Голос" із 24,1% голосів, натомість у 22 областях України перемогла партія "Слуга народу".

Найбільше виборців підтримали Зе-партію на Дніпропетровщині – свої голоси за неї віддали 56,96 мешканців області, а також у Миколаївській області. Тут партія перемагає із 53,78% набраних голосів.

Виборці Донецької та Луганської областей підтримали партію "Опозиційна платформа – За життя", яка набрала 41,92% та 48% голосів відповідно.

Нагадаємо, вчора в Україні проходили позачергові парламентські вибори, які ще 21 травня президент Володимир Зеленський призначив на 21 липня. До роботи залучили близько 5 000 правоохоронців Львівщини, які охороняли порядок під час голосування.

Станом на 09:50 год ЦВК опрацювала 46% бюлетенів по Україні: лідирує Слуга Народу. Щодо Львова, то трьох виборчих округах міста виборці підтримали партію "Голос" та в одному – "Європейську Солідарність".

Загалом явка виборців у Львові становила 52,34%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.