Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Роман Вінтонів

Вівторок, 23 липня 2019, 13:31

Майкл Щур іде з Суспільного заради камбеку до Торонта

Роман Вінтонів

Роман Вінтонів перестане бути членом правління Суспільного з 1 серпня.

Про це повідомляє Суспільне.

Член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Роман Вінтонів, відомий також як Майкл Щур, відповідальний за інформаційне мовлення та цифрові платформи, звільняється з 1 серпня. Про це він повідомив колективу 23 липня.  

За словами голови наглядової ради НСТУ Світлани Остапи, розірвання контракту планується на найближчому засіданні наглядової ради НСТУ.

"Я звільняюся з Суспільного для того, щоб зосередитись на Телебаченні Торонто і творчості. Звільняюсь з 1 серпня" – написав він на сторінці у Facebook.

Роман Вінтонів сказав, що залишається адептом Суспільного назавжди.

"Я радий, що зміг узяти участь у створенні Суспільного в Україні. Медіа, яке не підконтрольне бізнесу чи владі, а підконтрольне всьому суспільству – це те, що допоможе збалансувати інформаційний простір. Проте для мене настав той етап, коли доводиться обирати – або Суспільне, або свій проєкт. Я вибрав свій проєкт. Та я залишаюся адептом Суспільного назавжди" – цитує прес-служба НСТУ слова Романа Вінтоніва. 

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія подякував Роману Вінтоніву за спільну роботу й підкреслив внесок члена правління в роботу мовника.

Наглядова рада НСТУ уклала контракт із Романом Вінтонівим на 4 роки з 15 травня 2017 року. Він був обраний членом правління Суспільного, відповідальним за суспільно-політичний напрям діяльності, за пропозицією голови правління НСТУ Зураба Аласанії. Із впровадженням нової структури у НСТУ Роман Вінтонів почав відповідати за інформаційне мовлення та цифрові платформи.

Нагадаємо, в 2018 році Варіанти писали про виїзний діалог очільників Суспільного з львівським телебаченням.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.