Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Золочів

Вівторок, 23 липня 2019, 14:45

На Золочівщині екс-голова сільради незаконно передав землю підприємцю

Золочів

За службову недбалість чиновнику загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Співробітники Управління захисту економіки у Львівській області та слідчі Золочівського відділу поліції викрили екс-голову сільради, причетного до  незаконного відчуження земельної ділянки.

Встановлено, що чиновник, перебуваючи на посаді, підписав витяг з протоколу рішення сесії місцевої ради про передачу у приватну власність фізичній особі майже 0,5 га землі загальною вартістю понад 100 тисяч гривень. Ця територія призначалася для ведення особистого господарства та обслуговування житлового будинку.

Колишньому посадовцю повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, ас саме службова недбалість. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Порушнику загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом в розмірі від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.