Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виборча дільниця

Середа, 24 липня 2019, 12:10

Українці за кордоном підтримали "Європейську Солідарність"

виборча дільниця

За остаточними результатами на закордонних дільницях лідирує партія Петра Порошенка "Європейська Солідарність"  

Про це повідомляє Центральна виборча комісія України.

Станом на 24 липня опрацьовано 100% протоколів по закордонному округу, який складається з 102 виборчих дільниць. 

За даними Центральної виборчої комісії, на президентських виборах у закогрдонному голосуванні лідирує політична партія Петра Порошенка "Єсропейська Солідарність", яку підтримали 29,55%, тобто 9 649 виборців.

На другому місці з різницею у 463 голоси опинилася партія чинного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу", за яку проголосували 28,13%, тобто 9 186 виборців.

Закриває трійку лідерів партія Святослава Вакарчука "Голос" з результатом 19,67%, тобто за неї проголосували 6 425 виобрців.

Нагадаємо, у неділю в Україні проходили позачергові парламентські вибори, які ще 21 травня президент Володимир Зеленський призначив на 21 липня. До роботи залучили близько 5 000 правоохоронців Львівщини, які охороняли порядок під час голосування.

До Верховної Ради проходять 5 партій: "Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя", ВО "Батьківщина", "Європейська Солідарність" та партія "Голос".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.