Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральний заклад

lv.npu.gov.ua

Середа, 24 липня 2019, 14:59

На Львівщині засудили організатора мережі гральних закладів

гральний заклад

За вироком суду організатор підпільної мережі із 5 гральних закладів повинен заплатити 170 000 грн штрафу та 133 000 грн судових витрат.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини за керівництва обласної прокуратури припинили діяльність мережі із 5 підпільних гральних закладів, які знаходилися у Червонограді, Городку, Миколаєві та Львові.

Восени 2018 року правоохоронці провели санкціоновані обшуки та вилучили понад 100 одиниць грального обладнання разом із моніторами, понад 90 000 гривень, "чорнові" записи та мережеву апаратуру.

Організатора мережі визнали винним у скоєнні правопорушення – зайняття гральним бізнесом. Суд призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі десяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 170 000 грн.

Крім того із засудженого додатково стягнули на користь держави судові витрати у розмірі 133 000 грн, які витратили на проведення судових експертиз грального обладнання.

Нагадаємо, у грудні 2018 року виконком Львівської міськради підтримав рішення про заборону лотерейного бізнесу у Львові та доручив створити робочу групу з вирішення цього питання, яку очолила керуюча справами виконкому Марта Литвинюк.

14 січня 2019 року міський голова Львова Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу щодо виявлення і протидії гральному бізнесу на території Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.