Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

посадовці

Четвер, 25 липня 2019, 15:25

Більше 20 депутатів і посадовців двох районів Львівщини оштрафували за корупцію

посадовці

Чиновників та депутатів із Самбірського й Старосамбірського районів оштрафували на 26 тис грн за порушення у деклараціях про доходи.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Суд визнав винними 22 депутатів та посадовців Самбірського й Старосамбірського районів  у вчиненні адмінправопорушення, пов’язаного з корупцією.

Більше 20 чиновників та посадовців із Львівщини оштрафували на понад 26 тис грн за порушення вимог фінансового контролю

Зокрема, депутати Самбірської районної та Рудківської міської ради, Старосамбірської районної ради, Чаплівської сільської ради, колишні правоохоронці та інші посадовці несвоєчасно подавали до Національного агентства з питань запобігання корупції щорічні декларації про доходи, декларації після припиненням діяльності, пов’язаної із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, а також не повідомляли про суттєві зміни у майновому стані, що є порушенням вимог фінансового контролю.

За наслідками судового розгляду, чиновників й депутатів оштрафували на 26 тис грн.

Нагадаємо, у березні цього року посадовець Львівської ОДА невчасно повідомив НАЗК про продаж автівки за 277 тис грн і його звільнили з посади, у травні чиновниця Львівської міськради купила авто Nissan Juke за 435 тис грн, невчасно повідомивши про це НАЗК, а директорка одного із комунальних підприємства Львова – квартиру за 204 тис грн.

У червні за незадеклароване авто оштрафували також чиновника Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.