Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Четвер, 25 липня 2019, 13:09

Міськрада виділила 12 мільйонів гривень на теплопостачання у Львові

Львів

Всі кошти скерують до ЛМКП "Львівтеплоенерго" та ЛКП "Залізничнетеплоенерго".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №381  від 24 липня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова майже 8 млн грн як внески до статутного капіталу ЛМКП "Львівтеплоенерго".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування департаменту житлового господарства та інфраструктури за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 12 500 000 грн" – йдеться у розпорядженні.

Із цих коштів 7 000 000 грн отримає ЛМКП "Львівтеплоенерго", а ще 5 500 000 грн передбачили для ЛКП "Залізничнетеплоенерго".

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Додамо, з жовтня 2018 року Степан Пакіж більше не очолює ЛМКП "Львівтеплоенерго", а у квітні цього року Валентина Вольського звільнили з посади очільника "Львівводоканалу" та призначили директором ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.