Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Четвер, 25 липня 2019, 16:39

Піонери Садового обнишпорять усі пункти прийому металобрухту

Андрій Садовий

Львівська міськрада вимагає у поліції протягом двох місяців перевірити усі пункти прийому металобрухту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У зв'язку з частими випадками крадіжок дощоприймачів, котушок ліфтів та різних металевих конструкцій, мерія закликає поліцію провести ретельну перевірку усіх пунктів металобрухту.

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк в разі перевірки і викриття незаконних пунктів прийому металу, крадіжки металевих елементів на інженерних об'єкта можуть суттєво зменшитися. 

"Перелік пунктів прийому металу районні адміністрації надавали поліції. За потреби можуть повторити. Тому звертаємося до поліції з прохання впродовж місяця-двох перевірити усі пункти прийому. Перевірити якісно. Та закрити ті пункти, які працюють незаконно" – розповідає Ірина Маруняк.

За її словами крадіжки дощоприймачів, котушок ліфтів та різних металевих конструкцій в першу чергу завдають великі незручності мешканцям, та завдають збитки місцевому бюджету, адже потрібно придбати і встановити нові на місці викрадених

Мерія також закликає мешканців повідомляти про крадіжки дощоприймачів, решіток і ліфтового обладнання та сприяти у виявленні правопорушників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.