Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Танчин

zaxid.net

Субота, 27 липня 2019, 16:39

Прогноз: Квурт, Гірняк, Михальчишин – реальні претенденти на посаду мера Львова

Ігор Танчин

Політолог Ігор Танчин вважає, що сьогодні трійку реальних претендентів на посаду міського голови Львова складають Володимир Квурт, Володимир Гірняк і Юрій Михальчишин.

Про це він повідомив в ефірі передачі Західнетлайт.

"Володимир Квурт безумовно найсильніший претендент. Володимир Гірняк вірогідно знову спробує поборотися за цю посаду, але чомусь на парламентських виборах він балотувався у сільському окрузі. Очевидно, що обласна політика залишається в нього пріоритетом. Михальчишин може податись від націоналістів, хоч є Кошулинський, а самі націоналісти на хвилі реваншу проти Зеленського можуть на місцевих виборах показати високий результат" – сказав Танчин.

Експерт вважає, що попри поразку всіх трьох політиків на парламентських виборах, в них залишаються реальні шанси на перемогу на посаду мера, адже сьогодні ситуація в політиці змінюється дуже швидко і вчорашні поразки не відіграють вирішальної ролі. Натомість ці прізвища у виборця на слуху. 

Щодо участі у виборах чинного міського голови Андрія Садового, то є сумніви, що він дотримується своєї обіцянки більше не балотуватись на посаду міського голови Львова.

 

Нагадаємо, Володимир Квурт є чинним мером міста Винники та лідером ГО Великий Львів, Володимир Гірняк обіймає посаду заступника голови Львівської облради, Юрій Михальчишин – офіцер окремого загону спецпризначення "Азов" Національної гвардиї України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.