Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Середа, 31 липня 2019, 14:42

Інститут стратегії культури Львова отримає 500 тисяч від Садового

Львів

Всі кошти скерують як внески до статутного капіталу цього комунального підприємства.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №395 від 30 липня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова більше 500 тис грн як внески до статутного капіталу комунального підприємства "Інститут стратегії культури".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 576 000 грн департаменту розвитку", – йдеться у документі.

Відтак, департамент розвитку Львівської міськради має перерахувати ці кошти до статутного капіталу "Інститут стратегії культури", що займається координуванням усіх культурних закладів міста.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, у червні 2017 року у місті створили "Інститут стратегії культури". Установа має слідкувати за виконанням Стратегії розвитку культури Львова до 2025 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.