Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сихів

Середа, 31 липня 2019, 15:14

Львів'яни хочуть поліпшити подорожі з Сихова на Рясне

Сихів

У Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою змінити перевізника на маршруті №11 (Сихів-Рясне-2) та запустити на маршрут 6 великогабаритних автобусів.

Сьогодні, 31 липня, на порталі е-петицій Володимир Басалига зареєстрував петицію з вимогою замінити перевізника на маршруті №11.

Зокрема, в тексті петиції йдеться, що ця вимога пов'язана із тим, що перевізник ТзОВ  Міра і К", який обслуговує маршрут №11 сполученням проспект Червоної Калини- Рясне-2, систематично порушує умови договору.

"Прохання до управління транспорту Львівської міської ради розірвати договір із перевізником. На час проведення пошуку та підписання договору з іншим перевізником, що буде обслуговувати даний маршрут, зобов'язати комунальне АТП-1 здійснювати обслуговування даного маршруту" – йдеться у тексті петиції.

Автор петиції також просить запустити на цей маршрут не менше 6 великогабаритних автобусів у день.

"Оскільки на балансі АТП-1 є великогабаритні автобуси, що не використовуються на маршрутах, прохання здійснювати маршрути даними автобусами, в кількості не менше 6 машин у робочі дні" – зазначається у тексті петиції. 

Наразі петиція ще не набрала жодного голосу, бо була щойно зареєстрована, а до кінця збору підписів залишилось ще 60 днів.

Станом на сьогодні ТзОВ "Міра і К" обслуговує такі маршрути міста: № 7, 8, 11, 14, 25, 27, 33. Директором фірми є Іван Велійка.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Додамо, на початку липня львів'яни зареєстрували петицію з проханням продовжити автобусний маршрут №18 до Винників, 15 серпня відбудеться конкурс на визначення автобусних перевізників на 14 міських маршрутів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.