Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спортмайданчик

Середа, 31 липня 2019, 17:40

Львів'яни хочуть побудувати новий футбольний майданчик на Польовій

спортмайданчик

У Львові хочуть створити футбольний майданчик із штучним покриттям у Львові на вул. Польовій.

31 липня на порталі е-петицій Дмитро Левик зареєстрував петицію з вимогою побудувати футбольний майданчик із штучним покриттям у Львові на вул. Польовій, 29 на території занедбаного футбольного поля.

Зокрема в тексті петиції автор стверджує, що на вказаному спортивному майданчику займатися спортом чи проводити спортивні змагання неможливо, оскільки протягом багатьох років його не оновлювали, що призвело до його часткового знищення та використання як простору для випивки алкогольних напоїв. 

"Враховуючи вказане, вбачається необхідність оновити спортивний майданчик, а саме: створити міні-футбольне поле з штучною травою, металевою огорожею, футбольними воротами та встановлення декількох спортивних (вуличних) тренажерів", – йдеться у дописі. 

Левик вважає, що після оновлення спортивного майданчика жителі мікрорайону та учні СЗШ зможуть користуватися ним для гри у футбол, проведення різноманітних спортивних змагань, що сприятиме і заохочуватиме їх до занять спортом та активного відпочинку.

Наразі петиція набрала 19 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Додамо, на початку липня львів'яни зареєстрували петицію з проханням продовжити автобусний маршрут №18 до Винників, 15 серпня відбудеться конкурс на визначення автобусних перевізників на 14 міських маршрутів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.