Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Маркіян Мальський

Вівторок, 6 серпня 2019, 13:28

Мальський перевірятиме готовність Львівщини до опалювального сезону

Маркіян Мальський

З 12 серпня стартують виїзні перевірки щодо підготовки до опалювального сезону 2019/2020.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні під час наради щодо підготовки до опалювального сезону 2019/2020 директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук заявив, що департамент розробив графік виїзних перевірок, які стартують з 12 серпня.

За його словами, метою перевірки є стан та якість виконання робіт з підготовки до опалювального сезону, а станом на сьогодні у Львівській області на 60% виконали всі заплановані заходи: підготували 780 котелень й замінили 6,38 км теплових мереж.

Також голова Львівської ОДА Маркіян Мальський взяв на контроль питання підготовки до опалювального сезону в Новояворівську та Новому Роздолі. Тут проведуть повну інвентаризацію теплового обладнання, а робоча група напрацює пропозиції щодо розв’язання проблемних питань.

Нагадаємо, ще 30 липня голова Львівської ОДА попросив розробити запасний план дій, якщо Новояворівська та Новорозділька ТЕЦ не підготуються до опалювалього сезону та знайти запасну ТЕЦ, яка обслуговуватиме ці райони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.