Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

презери олімпіади

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 6 серпня 2019, 14:16

Садовий вручив по 10 тисяч гривень переможцям Міжнародної олімпіади з хімії

презери олімпіади

У Львові переможці Міжнародної олімпіади з хімії отримали по 10 тис. грн від міста.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з переможцями Міжнародної учнівської олімпіади з хімії. 3 львівських учнів напередодні вибороли 2 срібні та 1 бронзову нагороди. Мер міста подякував школярам за успіхи в навчанні та вручив кожному з них по сертифікату на 10 тис. грн.

Зауважимо, Міжнародна учнівська олімпіада з хімії відбулась 30 липня у Парижі. Загалом на олімпіаді змагалися близько 200 школярів із 75 країн світу, які демонстрували свої знання у практичному та теоретичному турах.

У команді України цьогоріч було 3 учнів від Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при ЛНУ ім. І. Франка. Усі вони здобули медалі: срібло вибороли Лідія Дубенська та Гордій Андрусів, а бронзу – Анатолій Кузнєцов. Усі 3 учнів у 2017 році в межах Програми підтримки обдарованої молоді Львова отримали премію у розмірі 10 тис. грн. 

Окрім того, сертифікат на 10 тис. грн також передали ще одному учню ЛФМЛ, срібному призерові міжнародної олімпіади з математики Володимиру Фединяку.

Нагадаємо, цьогоріч Львівщина увійшла в трійку лідерів за результати ЗНО-2019. 41 абітурієнт Львівщини набрав максимальні 200 балів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.