Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 12 серпня 2019, 18:00

12 серпня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 12 серпня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що цього дня відзначається Міжнародний день молоді, а в Україні з професійним святом вітають будівельників і ветеринарів. 

Також українці цікавилися тим, що київське Динамо та бельгійський Брюгге зійдуться у матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Поєдинок відбудеться 13 серпня у Києві на стадіоні НСК Олімпійський. Початок гри о 20:30 год.

Фахівці британської контори William Hill вважають український гранд фаворитом протистояння. На перемогу киян можна поставити з коефіцієнтом 1,95. Натомість імовірний успіх брюггинців оцінюється балом 3,90, а нічия – 3,40.

Ще більше в потенційну перемогу Динамо вірять австрійці з Bwin. Тут коефіцієнт на успіх "біло-синіх" складає 1,87. Із тим же балом 3,90 можна поставити на Брюгге. А на нічийний підсумок матчу можна поставити з коефіцієнтом 3,60.

Ці запити набрали понад 2 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

– науковці Львівської політехніки, ЛНУ ім. І.Франка та Дрогобицького державного педагогічного університету отримали гранти для наукових досліджень;

– Львівська міськрада продала приміщення на вул. П. Дорошенка, 8 за 1 млн грн львівській фінансовій фірмі;

– у Трускавці за мінеральну воду Нафтуся туристам доведеться заплатити;

– у Львові відкрили стоматологію для домашніх тварин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.