Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Филипів

ФБ Филипіва

Вівторок, 13 серпня 2019, 11:35

Мальський звільнив Филипіва з посади заступника голови ЛОДА

Роман Филипів

Очільник Львівщини підписав заяву про звільнення Романа Филипіва з посади заступника голови Львівської ОДА.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на апаратній нараді в Львівській облдержадміністрації очільник області Маркіян Мальський відповідно до чинного законодавства підписав заяву про звільнення Романа Филипіва з посади заступника голови Львівської ОДА.

Після підписання Мальський подякував Филипіву за роботу, а той, в свою чергу, подякував присутнім за роки роботи у Львівській облдержадміністрації.

"Все найкраще, як кажуть, попереду. Львівська громада найкраща і найактивніша в Україні. Головне, щоб всі працювали конструктивно", – заявив Роман Филипів.

Нагадаємо, Роман Филипів написав заяву про звільнення 8 липня. Він став заступником голови Львівської ОДА 26 листопада 2018 року. 

До того він працював на посаді керівника департаменту економічної політики з 2016 року. Був помічником-консультантом народного депутата Богдана Дубневича, доцентрм кафедри державних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ ім. І. Франка.

У 2017 році Филипів задекларував 265 378 грн зарплати, авто Mercedes-Benz 199 року випуску.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.