Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 15 серпня 2019, 18:25

15 серпня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 15 серпня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що призовий фонд чемпіонату світу з популярної гри Dota 2 The International-2019 перевищив позначку в 33 мільйони доларів. Це найбільший призовий фонд в історії кіберспорту.

Сума продовжить рости до кінця The International 2019 – призовий фонд поповнюють звичайні гравці, купуючи внутрішньо-ігрові предмети в Dota 2. Чверть витрачених коштів поповнює призовий фонд. The International 2019 стартував сьогодні вранці в Шанхаї. За головний приз в розмірі 15 мільйонів борються 18 команд, в тому числі Virtus.pro і Natus Vincere.

Dota 2 – багатокористувацька відеогра в жанрі стратегії в реальному часі. Була випущена компанією Valve Corporation для платформи Microsoft Windows як публічне бета-тестування у 2011 році.

Крім цього українців зацікавило те, що керівництво київського футбольного клубу Динамо визначилося з новим головним тренером після відставки Олександра Хацкевича. Очолити команду київського клубу погодився спортивний директор Динамо Олексій Михайличенко. 

Цей запит набрали понад 2 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

– у Львові придбають спеціальні уніформи для водіїв трамваїв і тролейбусів;

– у Львові затримали на хабарі чиновника міської ради;

– Львівська ОДА замовила за 8,4 млн грн чотири шкільні автобуси для дітей з інвалідністю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.