Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 16 серпня 2019, 18:15

16 серпня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 16 серпня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що Маріуполь поступився АЗ з рахунком 0:4 у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи та вилетів з турніру.

Ця поразка стала для "азовців" найбільшою в історії єврокубків. Раніше Маріуполь програвав максимум з різницею у три м'ячі – Аустрії у сезоні 2004/05 (0:3). До слова, команда Олександра Бабича стала першим українським колективом, який вибув з розіграшу єврокубків сезону 2019/20.

Крім цього українців зацікавило те, що датські політики від різних партій вважають, що президент США Дональд Трамп має забути про ідею придбання найбільшого в світі острова Гренландія у Данії. Трамп планує здійснити свій перший візит до Данії на початку наступного місяця. Як очікується, візит не пов'язаний з ідеєю купівлі Гренландії.

Цей запит набрали понад 2 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

– у Львові на вулиці Орлика зведуть 7-поверхову новобудову;

– територію автостоянки поблизу Стрийського ринку перетворять на 5-поверховий торгово-офісний центр з підземним паркінгом;

– щоб зберегти панно колишнього заводу "Укрвино" на вул. Погулянка міськрада Львова визнала його цінною пам’яткою радянського мистецтва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.