Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

gooddays.ru

Четвер, 8 листопада 2012, 18:51

Кміть заявляє про рейдерське захоплення Моршинського заводу мінеральних вод

Податкова арештувала рахунки заводу в Миргороді на Полтавщині, а також арештоване майно Моршинського заводу мінеральних вод.

 

Про це повідомив консультант стратегії «ІДС Боржомі груп» Микола Кміть.

«Іде процес рейдерського захоплення нашого харчового холдингу. На придуману історію про те, що буцім у нас вклав гроші російський олігарх Березовський. Хоча миргородський завод заснували ще тоді, коли Березовський не народився, а моршинський був збудований з нуля і тут Березовського точно ніколи не було. Ні однієї платіжки, ні одного закордонного рахунку до нас ніколи не було. Більше того, є рішення Лондонського суду, де чітко написано, що Березовський ніколи не був нашим акціонером і не є», – пояснює Кміть.

За його словами, податкова сьогодні арештувала в Миргороді рахунки,  викликає на допити директорів, вчора були проведені обшуки  в бухгалтера і директора Миргородського заводу.

«А Сихівський районний суд вирішив, що треба арештувати наше майно на основі того, що Росія попросила. Бачте, як швиденько виносить наш західноукраїнський суд рішення про арешт майна на прохання Москви», – відзначає консультант стратегії «ІДС Боржомі груп».

Робота заводу в Миргороді зупинена, а директора моршинського заводу сьогодні викликали до слідчого в податкову міліцію.

Нагадаємо, Сихівський районний суд Львова наклав арешт на майно Бориса Березовського в Україні, в тому числі на активи заводу.

Джерело: Львівський портал

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.