Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця С.Петлюри

Google maps

Вівторок, 20 серпня 2019, 10:07

У Львові чоловік серед дня пограбував дві квартири на вулиці Петлюри

вулиця С.Петлюри

Грабіжник проникав у домівки через вікно та поцупив майна орієнтовно на 87 000 гривень.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В Залізничний відділ поліції звернувся 30-річний львів’янин. За словами чоловіка, 14 серпня невідома особа у проміжок часу з 08:00 до 19:30, пошкодиша вікно і проникла у його квартиру в будинку на вулиці Симона Петлюри та викрала фотоапарат "Нікон", телевізор, ноутбук "Асер", срібні прикраси.

Загальна сума заподіяних збитків – приблизно 37 000 гривень. Працівники поліції встановили особу зловмисника – 28-річного місцевого мешканця. Викрадені речі у нього вилучені. 

Як з’ясувалося, чоловік причетний ще до однієї крадіжки, скоєної на початку серпня теж на вулиці Симона Петлюри. Зловмисник через вікно заліз у квартиру 32-річного львів’янина та викрав велосипед, телевізор, блендер і срібні прикраси на загальну суму майже 50 000 гривень.

За цими фактами відкрите кримінальне провадження за крадіжку. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.