Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тютнові вироби

112.ua

Вівторок, 20 серпня 2019, 10:25

Львів'янина за крадіжку 4 пачок цигарок можуть посадити за ґрати

тютнові вироби

Чоловік побив неповнолітнього, викрав у нього велосипед після чого вкрав з магазину цигарки та запальничку. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівщини.

Львівської місцевої прокуратури №2 оголосила підозру раніше судимому 23-річному львів’янину, у вчиненні кримінальних правопорушень за грабіж, поєднаний з насильством та напад з метою заволодіння чужим майном.

Встановлено, що зловмисник, 13 серпня цього року, на стадіоні однієї із загальноосвітніх шкіл по вул. Роксоляни у  Львові наніс один удар рукою в обличчя малолітнього, після чого відкрито заволодів неналежним йому велосипедом, на якому із місця вчинення злочину втік.

Після чоого підозрюваний, цього ж дня, в приміщенні одного з магазинів на вул. Залізничній у  Львові, погрожував продавцю предметом схожим на ніж, заволодів чотирма пачками сигарет Marlboro, однією запальничкою та втік з місця скоєння злочину з викраденим майном.

На даний час до правопорушника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За крадіжку велосипеду чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років, а за пограбування магазину на строк від 3 до 7 років.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.