Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Укрспирт

ukrspirt.com

Четвер, 22 серпня 2019, 17:06

Китайські інвестори зацікавилися заводами Укрспирту на Львівщині

Укрспирт

Китайська компанія Norinco планує інвестувати 150 млн грн у модернізацію двох заводів Укрспирту у Буському та Радехівському районах.

Про це йдеться на сайті ДП "Укрспирт".

ДП "Укрспирт" планує укласти договір із китайською компанією China North Vehicle Corporation (Norinco) із модернізації виробництва на Сторонибабському та Вузлівському місцях проведення діяльності.

"Виходимо на фінішну пряму з укладання інвестиційного договору з Китайською компанією China North Vehicle Corporation (Norinco). Нами разом з китайськими фахівцями проведено повний технічний аудит Сторонибабського та Вузлівського МПД, сформовані пропозиції щодо встановлення обладнання з виробництва нових видів продукції" – наголосив начальник управління комерційної політики ДП "Укрспирт" Микола Черхавий.

За його словами, на цих майданчиках планується виготовляти високопротеїнові кормові добавки та діоксид вуглецю харчового рівня очищення, а обсяг інвестицій у разі укладення угоди досягне 150 млн грн.

"Фактично будуть застосовані технології безвідходного виробництва, що в свою чергу дозволить знизити собівартості готової продукції, та зробить її конкурентною на зовнішніх ринках, в першу чергу Європи. Це значно капіталізує активи підприємства" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, ДП "Укрспирт" перебуває в управлінні Міністерства аграрної політики та продовольства. Загальна виробнича потужність підприємства –понад 36 млн дал на рік. А компанія Norinco спеціалізується на комплексних інженерно-технічних рішеннях для машинобудування та переробної галузі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.