Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП на Львівщині

Варта

Понеділок, 26 серпня 2019, 11:23

Двоє людей загинули, а шестеро травмувалися внаслідок ДТП на Львівщині

ДТП на Львівщині

Двоє людей загинули, шестеро отримали травми внаслідок ДТП за участю чотирьох авто поблизу села Верхнє Синьовидне Сколівського району.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

Водій автомобіля Volkswagen Polo, який рухався у напрямку м. Київ, зупинився, щоб пропустити попереду транспортний засіб, що здійснював поворот ліворуч на АЗС. Позаду нього зупинився мешканець Мукачева на автомобілі Skoda Super B. Мешканець смт. Верхнє Синьовидне на автомобілі Audi Q7 здійснив зіткнення з автомобілем Skoda Super B, який інерційним рухом зіткнувся з автомобілем Volkswagen Polo. Після удару автомобіль Audi Q7 розвернуло на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos з київською реєстрацією – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП два пасажири автомобіля Daewoo Lanos загинули на місці події, 6 осіб, зокрема й 2 дітей (2007 та 2016 року народження), з травмами різного ступеня важкості госпіталізували у Сколівську ЦРЛ.

Обставини події встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.