Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст у Залісках

highways.lviv.ua

Середа, 28 серпня 2019, 13:40

На Львівщині відрили новий міст через Дністер

міст у Залісках

У Залісках на Жидачівщині завершили будівництво нового моста через Дністер, на який витратили більше 229 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні у Жидачівському районі відкрили для транспорту міст через річку Дністер, що знаходиться у селі Заліски та розсташований на трасі державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знамянка.

Як пояснив перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський, ще протягом одного-двох місяців тут триватимуть роботи, щоб зберегти міст у належному стані, однак рух транспорту не перекриватимуть.

Довжина нового моста становить 181,05 метрів. Тут влаштували по одній смузі руху в кожному напрямку, відтак загальна ширина проїзної частини становить 7,5 метрів.

Крім цього, освітлено міст та підходи до нього довжиною 0,6 км, а для забезпечення безпеки дорожнього руху тут встановлені металеве бар’єрне та перильне огородження, напрямні стовпчики та нанесено горизонтальну дорожню розмітку. Загалом будівництво тривало 13 місяців, а загальна вартість склала 229,4 млн грн, що виділили з державного бюджету. 

Нагадаємо, у серпні 2018 року на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядна організація "Онур" почала роботи зі спорудження цього моста. Старий міст визнали аварійним у 2008 році, однак перекрили лише у 2017 після обвалу балки. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.