Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутка

Понеділок, 2 вересня 2019, 12:20

Львівські школярі знову їздитимуть у маршрутках безкоштовно

маршрутка

Школярі мають право на безкоштовний проїзд під час навчального року за умови пред'явлення учнівського квитка

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У травні 2018 року на сесії Львівської міськради прийняли ухвалу, згідно з якою діти шкільного віку мають право на безкоштовний проїзд під час навчального року за умови пред'явлення учнівського квитка або іншого документа, який посвідчує статус школяра.

"Таке право учні мають протягом навчального року, за винятком періоду літніх канікул у загальноосвітніх навчальних закладах. Отож, з 1 вересня учні знову можуть їздити безкоштовно", – розповів в.о. начальника управління транспорту міськради Олег Партика.

Нагадаємо, у травні 2018 року міськрада встановила безкоштовне перевезення дітей шкільного віку у автобусах міста, за винятком літніх канікул. Також міськрада Львова не надаватиме перевізникам компенсації за безкоштовне перевезення дітей шкільного віку.

А 19 квітня того року у Львові встановили безкоштовне перевезення дітей шкільного віку у автобусах та електротранспорті міста.

Також ще наприкінці березня 2018 року депутати направили доручення до перевізників щодо безкоштовного перевезення дітей шкільного віку. До цього львівські школярі оплачували на 50% від вартості проїзду у маршрутках міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.