Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

партія Голос

Фб партії Голос

Понеділок, 2 вересня 2019, 13:21

Вакарчукові виділили портфелик в міністерстві економіки

партія Голос

Представник партії Голос Павло Кухта став заступником міністра економіки.

Про це повідомляє видання Українська правда.

Першим заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова стане представник партії "Голос" Павло Кухта.

"Згідно з декларацією, опублікованою на сайті Національного агентства із запобігання корупції, Павло Кухта призначать на посаду першого заступника міністра розвитку економіки" – йдеться у повідомленні.

У декларації місцем роботи Кухти вказано Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства на посаді першого заступника міністра. 

Зазначимо, Павло Кухта у минулому економічний журналіст і публіцист. Був експертом Реанімаційного пакету реформ, радником Центру економічної стратегії. У 2015 році увійшов до наглядової ради індексу моніторингу реформ iMoRe від VoxUkraine. Був членом Стратегічної групи, мав статус радника прем'єра Володимира Гройсмана. 

На парламентських виборах 2019 року балотувався до Верховної Ради у списку партії Голос (25 номер), але не пройшов. У партії займався розробкою політичної програми. 

Нагадаємо, 28 травня Святослав Вакарчук презентував двох членів партії Голос – Павла Кухту та Ярослава Железняка. Зокрема, Кухта став програмним директором партії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.