Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

амфетамін

lv.npu.gov.ua

Середа, 4 вересня 2019, 14:04

У Львові затримали чоловіка, який продавав психотропні речовини

амфетамін

40-річному львів'янину, який торгував амфетаміном, загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

2 вересня правохоронці Львова затримали 40-річного львів’янина, причетного до організації збуту амфетаміну та PVP на території міста.

Під час обшуку за місцем його проживання правоохоронці виявили та вилучили 7 фольгових згорток із вмістом речовини білого кольору, ззовні схожої на амфетамін, загальною вагою близько 3 г, 3 поліетиленові пакети та 1 фольговий згорток із вмістом кристалічної речовини синього та зеленого кольорів, ззовні схожої на психотропну речовину PVP, загальною вагою близько 9 г, банку Тропікаміду, мобільний телефон, поліетиленові пакети для розфасування психотропних речовин, електронні ваги.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України та повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Невдовзі мешканцю Львова суд обере міру запобіжного заходу, йому загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.