Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП з автобусом

lv.dsns.gov.ua

Четвер, 5 вересня 2019, 12:31

На Львівщині шукають винуватця ДТП з автобусом танцювального колективу Чернігівщини

ДТП з автобусом

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо потрійної ДТП, у якій загинув водій авто та травмувалися діти танцювального колективу з Чернігівської області.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Йдеться про потрійну аварію у Кам’янка-Бузькому районі з двома авто та автобусом, що перевозив дитячий танцювальний колектив до Кракова.

Внаслідок цієї аварії 31-річний водій Mercedes-Benz Vito 115 CDI, німець, загинув, а дітей госпіталізували у медичні заклади Львова.

У разі встановлення винуватця ДТП, йому може загрожувати від 3 до 8 років ув’язнення з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Як повідомила Сновська міська рада Чернігівської області на своїй сторінці у Фейсбуці, діти є з місцевого танцювального колективу "Ягідки" та з музичної школи ім. Н.Г. Рахілна зі Сновська Чернігівської області.

"Дітей нашого танцювального колективу та вихованців дитячої музичної школи, які їхали до Кракова, одразу оглянули лікарі. Важких травм не виявлено" – йдеться у коментарі Сновської міської ради під дописом.

Нагадаємо, вчора близько 20:50 год на дорозі Київ – Чоп між селами Банюнин та Дідилів Кам’янка-Бузького району зіткнулися автобус  з 49 пасажирами (45 з них – діти), сполученням Чернігів – Краків, мікроавтобус Mercedes Vito та легковий автомобіль Volkswagen Jetta.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.