Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

postun.com

Понеділок, 12 листопада 2012, 12:44

Шанувальники покеру з усього світу приїдуть до Львова

У п'ятницю, 16 листопада, делегати із понад 30 країн світу зберуться у Львові, щоб взяти участь у Четвертому щорічному конгресі Міжнародної федерації покеру.

Про це Варіантам повідомляє прес-служба Міжнародної федерації покеру.

Триденний конгрес пройде у Британському клубі у центрі Львова під керівництвом місцевого бізнесмена Гері Боумена, члена правління МФП.

Під час конгресу члени правління планують обговорити перспективи розвитку своєї спортивної федерації.

Міжнародна федерація покеру була заснована у квітні 2009 року у Лозанні. Метою федераціє є очищення іміджу гри в покер і домогтися від законодавців її відокремлення від азартних ігор. Сьогодні федерація налічує понад 50 країн-учасниць у всьому світі, від Австралії до Бразилії.

2012 року МФП отримала тимчасове членство у Міжнародній асоціації розумових видів спорту (МАРВС). У травні наступного року відбудеться щорічний конгрес Міжнародної конвенції «Спорт-Акорд» (Генеральної асамблеї міжнародних спортивних федерацій), під час якого федерація також стане учасницею цієї організації.

Наступного року МФП також запустить онлайн-платформу, завдяки якій гравці зможуть формувати власні спеціальні ліги та змагатися у національних та міжнародних турнірах, не на гроші, а виключно задля самої гри.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.