Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

черги на кордоні

П'ятниця, 6 вересня 2019, 14:33

У Львові почали розробляти систему е-черги на кордоні з Польщею

черги на кордоні

Спочатку електронну чергу планують впроваджувати для представників бізнесу та туристів, які подорожують невеликими групами.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 5 вересня у Львівській ОДА відбулось засідання робочої групи з питань впровадження електронної черги на міжнародному автомобільному пункті пропуску "Краковець-Корчова".

Під час засідання старший віцепрезидент по технологіях компанії "SoftServe" Дмитро Іванов презентував попередній алгоритм роботи системи "Е-черга" та її технічні особливості.

"Від компанії буде прикріплений менеджер, який комунікуватиме з Львівською облдержадміністрацією та усіма дотичними до впровадження електронної черги службами. Для початку варто впровадити електронну чергу  для представників бізнесу та туристів, які подорожують невеликими групами" – розповів Дмитро Іванов.

За його словами, компанія "SoftServe" зараз працює на безкоштовній основі і готова надати технічне обладнання. Під час засідання учасники робочої групи наголосили також на важливості  ведення перемовин із польською стороною.

Окрім того, розглянули правовий аспект введення системи "Е-черга" на платній основі. Відтак, за підсумками засідання наголосили, що кожна із долучених служб повинна визначити свого представника для подальшої співпраці із компанією "SoftServe".

Нагадаємо, 19 серпня голова Львівської ОДА створив робочу групу для впровадження електронної черги у пункті пропуску "Краковець-Корчова".  

Додамо, 16 липня під час апаратної наради голова Львівської ОДА Маркіян Мальський заявив, що хоче владнати проблему з чергами на кордоні, запровадивши попередню електронну реєстрацію. До реалізації такого задуму він збирається залучити ІТ-компанії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.